TO MΠΛΟΓΚ aelomania.com EΚΛΕΙΣΕ ! ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΝΕΟ. ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ "ΑΡΧΕΙΟ"..

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

0 Το τρίτο ''κλείσιμο'' (και φώτο)


Περίπου 1.000+ οπαδοί της ΑΕΛ, πιστοί στο ραντεβού που έδωσαν για κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους, κατέλαβαν από τις 9.15 μ.μ. το οδόστρωμα της Εθνικής οδού στο ύψος του Ευαγγελισμού, κόβοντας την Ελλάδα στα δύο.


Το συλαλλητήριο ήταν ειρηνικό και μάλιστα σε συνεννόηση με την αστυνομία, ήταν δυνατή η διέλευση κάθε υπηρεσιακού οχήματος που για οποιοδήποτε λόγο κατευθύνονταν προς ττην ιστορική κουνότητα των Αμπελακίων, στην προσπάθεια αντιμετώπισης της φωτιάς που έκαιγε καταστροφικά από το μεσημέρι στις πλαγιές του Κισσάβου.

Create your own banner at mybannermaker.com!Κατ' αρχήν οι οπαδοί των "βυσσινί" διεμήνυσαν προς τις αρχές πως σκοπός τους είναι να μπλοκάρουν την κυκλοφορία τουλάχιστον για ένα δίωρο, προκειμένου να περάσουν το μήνυμα που επιθυμούν, για να προχωρήσει η κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να δικαιωθεί η ΑΕΛ ως η κατ' εξοχήν αδικημένη ομάδα των συμμοριών που "έστησαν" τα επαγγελματικά πρωταθλήματα.


Η κατάληψη της Εθνικής οδού έληξε λίγο μετά τις 11 το βράδυ, με τους φιλάθλους της ΑΕΛ να ξεκινάνε από την Πέμπτη ετοιμασίες για μαζική κάθοδο στην Αθήνα στις 3 Αυγούστου, όταν και θα εκδικαστεί η προσφυγή της ΑΕΛ στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.
Διαβάστε εδώ..


ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..

 
 




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου