TO MΠΛΟΓΚ aelomania.com EΚΛΕΙΣΕ ! ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΝΕΟ. ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ "ΑΡΧΕΙΟ"..

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

0 Αποζημίωση ''μαμούθ'' θα ζητήσει η ΑΕΛ..

'' Η αγωγή είναι ήδη έτοιμη και μέσω αυτής η ΑΕΛ θα διεκδικήσει 15 εκατ. ευρώ για ηθική βλάβη και διαφυγόντα κέρδη-αποθετική ζημιά. ''

Ο Κ. Πηλαδάκης ετοιμάζει δυναμικές κινήσεις για να προασπίσει τα συμφέροντα της ΑΕΛ!

Ο πρόεδρος των «βυσσινί» εξετάζει το ενδεχόμενο παράστασης πολιτικής αγωγής στην υπόθεση των στημένων αγώνων (ποινικό σκέλος), θεωρώντας ότι η ομάδα του έχει έννομο συμφέρον.
Πρόθεση των Θεσσαλών είναι να έχουν παρόντα νομικό εκπρόσωπο σε όλες τις διαδικασίες που θα λάβουν χώρα στα πολιτικά δικαστήρια.
Δηλαδή, σε απολογίες και εκδικάσεις, ενώ θα ζητήσουν τη δικογραφία και τις επίσημες απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες που έχει καταγράψει ο «κοριός» της ΕΥΠ. 
Ολα αυτά, διότι θεωρούν ότι είναι στοιχεία πολύ σημαντικά και τα οποία θα διαδραματίσουν καταλυτικό ρόλο στην αγωγή που προτίθενται να καταθέσουν, εφόσον δεν δικαιωθούν στα αθλητικά δικαστήρια και χρειαστεί να προσφύγουν στα πολιτικά. 
Η αγωγή είναι ήδη έτοιμη και μέσω αυτής η ΑΕΛ θα διεκδικήσει 15 εκατ. ευρώ για ηθική βλάβη και διαφυγόντα κέρδη-αποθετική ζημιά. 
Το άνωθεν ποσό «σπάει» στα δύο, καθώς αφορά 7,5 εκατ. ευρώ για το πρώτο σκέλος και άλλα τόσα για το δεύτερο. 
Ο σύλλογος της Λάρισας θεωρεί ότι είναι από τα θύματα της υπόθεσης, βρίσκεται μεταξύ των αδικημένων και έχει πληγεί ανεπανόρθωτα. 
Σε χαλεπούς οικονομικά καιρούς προχώρησε σε κατασκευή νέου γηπέδου και πιθανός υποβιβασμός θα της αποφέρει τεράστια ζημία από συμφωνίες με σπόνσορες, χορηγίες του ΟΠΑΠ, τηλεοπτικό συμβόλαιο, εισιτήρια διαρκείας, πριμ θέσης κ.λπ.
Create your own banner at mybannermaker.com!Σήμερα, πάντως, η διοίκηση θα καταθέσει προσφυγή στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για παράνομη επικύρωση της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας. 
Στην ΑΕΛ θεωρούν παράτυπη την επικύρωση, λόγω της εκκρεμοδικίας για την υπόθεση των στημένων αγώνων και της προσφυγής του Hρακλή στο CAS.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου