TO MΠΛΟΓΚ aelomania.com EΚΛΕΙΣΕ ! ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΝΕΟ. ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ "ΑΡΧΕΙΟ"..

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

0 Σωτηρακόπουλος: Ελπίζω το νέο πρωτάθλημα,όποτε κι αν αρχίσει, να έχει την ΑΕΛ και τον Πανσερραϊκό στη Λίγκα.


Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, στη σημερινή SportDay, τάσσεται ανοιχτά υπέρ της ομάδας μας και δίνει το δικό του στίγμα στην όλη κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.



Αναλυτικά το άρθρο:


Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει την…ικανότητα να διώχνει τους σοβαρούς από το χώρο.

Ο Μυτιληναίος κι ο Κοντομηνάς παλιότερα, όπως ο Τσακίρης πιο πρόσφατα πρέπει να μετάνιωσαν την ώρα και τη στιγμή που έμπλεξαν σε μονοπάτια που δεν ταίριαζαν με την ποιότητα και το χαρακτήρα τους.


Ο Κώστας Πηλαδάκης ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που προσφέρουν στο ποδόσφαιρο και απορώ πως αντέχει ακόμα με αυτά που βλέπει.


Η παρουσία του όλα αυτά τα χρόνια είναι υποδειγματική και το ότι η Λάρισα επί των ημερών του ξαναγύρισε από την τρίτη κατηγορία στη Σούπερ Λίγκα και βγήκε στην Ευρώπη θα έπρεπε να αρκεί.

Το ότι πήρε και κύπελλο, έναν τίτλο δηλαδή ύστερα από δύο δεκαετίες και που πάντα μένει στις μνήμες, θα όφειλε να λειτουργεί γι’ αυτόν ως ασυλία για όσα λάθη κι αν έχει κάνει.


Προσωπικά, όμως, θεωρώ πως η παρακαταθήκη στην ομάδα του και κυρίως στην περιοχή είναι το γήπεδο που δημιουργήθηκε με ιδιοτική πρωτοβουλία.

Το ότι η ομάδα υποβιβάστηκε και κάποιοι βρήκαν ευκαιρία να του επιτεθούν το αγνοώ.

Στέκομαι στα χίλια δίκια του.Και στα χίλια δίκια του συλλόγου.

Η Λάρισα απροκάληπτα αδικήθηκε τη σεζόν που τελείωσε και αποδεικνύεται από οσα έχουν δει ήδη το φως της δημοσιότητας, πως είχε προγραφεί από το κύκλωμα ως ανεπιθύμητη!


Το να περνάν οι μέρες και να μην έχει αποκατασταθεί η αδικία εις βάρος της με την παραμονή της στη Λίγκα (όπως και του Πανσερραϊκού,που επίσης είχε μπει στο μάτι) αποτελεί σκάνδαλο.

Και ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ για το πόσες ομάδες θα ανέβουν από μία διεφθαρμένη έως το μεδούλι Β’ κατηγορία, όταν έχουμε δύο ξεκάθαρα θύματα που έπεσαν επειδή καποιοι τα είχαν προγράψει.

Δεν ξέρω τι τρόπο θα βρουν στην ΕΠΟ και τη Σούπερ Λίγκα για να αποκαταστήσουν τις ζημιές,αλλά καταλαβαίνω απόλυτα την πίκρα των ανθρώπων στον Κάμπο.

Δεν ζητάνε κάτι ως επαιτεία, αλλά ως δικαίωση.Είναι διαφορετικό και 100% θεμιτό.
Create your own banner at mybannermaker.com!
Ελπίζω το νέο πρωτάθλημα,όποτε κι αν αρχίσει, να έχει τη Λάρισα και τον Πανσερραϊκό στη Λίγκα. 

Θα είναι ένα χαστούκι σε όλους αυτούς που είχαν αντιληφθεί ως δικό τους παιχνίδι όλο το ποδόσφαιρο και τους υπόλοιπους  σαν πιόνια και υποχείρια!


  πηγη: olavissini.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου