TO MΠΛΟΓΚ aelomania.com EΚΛΕΙΣΕ ! ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΝΕΟ. ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ "ΑΡΧΕΙΟ"..

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

0 Κοντά στο διαζύγιο με Μετίν & Νταμπίζα , κοντά ο Κατσιαρός..

Σημαντική είναι η διαφορά στο οικονομικό με τους Νταμπίζα και Μετίν και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, οι δύο παίκτες δεν θα συνεχίσουν στη ΑΕΛ. 

Διαφορά, που όμως καλύπτεται και με Κατσιαρό.


Μπορεί το μεγάλο βάρος στη ΑΕΛ να έχει δοθεί στα όσα διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στις εκτός γηπέδου κινήσεις που θα κάνουν οι «βυσσινί», ωστόσο δεν μπορούν να αφήσουν στην άκρη και τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά. 

Εκτός από τις μεταγραφές που πρέπει να γίνουν και θα γίνουν, υπάρχουν και οι ανανεώσεις και ειδικά αυτές που σχετίζονται με παίκτες που έχουν βοηθήσει όλα αυτά τα χρόνια. 

Δύο από αυτούς είναι και οι Νίκος Νταμπίζας και Τουμέρ Μετίν, οι οποίοι όμως όσο περνάει ο καιρός φαίνεται πως απομακρύνονται όλο και περισσότερο. 

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Κώστας Πηλαδάκης, σύμφωνα με πληροφορίες επικοινώνησε με τους εκπρόσωπου των δύο παικτών και η διαφορά ήταν σημαντική. 

Μια διαφορά που μπορεί να οδηγήσει εκτός ομάδας τον Έλληνα αμυντικό και τον Τούρκο μεσοεπιθετικό, εκτός και αν τις επόμενες ημέρες αλλάξει κάτι δραματικά.

Create your own banner at mybannermaker.com!
Στον αντίποδα, διαφορά υπήρξε και με τον Παναγιώτη Κατσιαρό, ωστόσο όπως όλα δείχνουν ο παίκτης θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τους «βυσσινί».





πηγη: gazzetta.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου