Στις κλήσεις του Φερνάντο Σάντος ενόψει του φιλικού αγώνα με τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη τον Αύγουστο αναμένεται να βρεθεί ο Αβραάμ Παπαδόπουλος καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός δεν βρίσκει τον λόγο να τον αποκλείσει από τη στιγμή που δεν υπήρξε κάποια καταδικαστική απόφαση.

Στις υπηρεσίες του κεντρικού αμυντικού του Ολυμπιακού συνεχίζει να υπολογίζει κανονικότατα ο Φερνάντο Σάντος ενόψει της εκτός έδρας φιλικής αναμέτρησης της Εθνικής ομάδας με τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη στις 10 Αυγούστου, σύμφωνα με πληροφορίες του «Γαύρου» παρά την περιβόητη υπόθεση στοιχηματισμού η οποία περιελάμβανε και το όνομα του Αβραάμ Παπαδόπουλου.

Create your own banner at mybannermaker.com! Από τη στιγμή που δεν έχει κριθεί ένοχος ο διεθνής και αναντικατάστατος αμυντικός θεωρείται βέβαιο πως θα συμπεριληφθεί στα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού, την ώρα που δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για απώλειες παικτών μια και στο επόμενο επίσημο ματς (σε ένα μήνα εκτός έδρας με το Ισραήλ) ο Σάντος δεν μπορεί να υπολογίζει για τον χώρο της άμυνας στις υπηρεσίες του Παπασταθόπουλου που είναι τιμωρημένος. 

Οι κλήσεις του Σάντος θα ανακοινωθούν και επίσημα από την ΕΠΟ στις 5 Αυγούστου.



πηγη: gazzetta