TO MΠΛΟΓΚ aelomania.com EΚΛΕΙΣΕ ! ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΝΕΟ. ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ "ΑΡΧΕΙΟ"..

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

0 Ανακοίνωση ΠΑΕ ΑΕΛ.. 3.8.2011


Μεγαλύτερη υπευθυνότητα οφείλουν να επιδεικνύουν οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι του ελληνικού λαού. 
 
Αναρωτιόμαστε αν είναι δυνατόν στις συνθήκες που βιώνουμε καθημερινά, ένας βουλευτής Βοιωτίας να επεμβαίνει ωμά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ζητώντας την κατάργηση του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού οργάνου της Super League. 
 
Υποθέτουμε ότι δεν έχει διαβάσει καν το σκεπτικό της απόφασης της 28ης Ιουλίου 2011, όπου προβλέπει τον υποβιβασμό δύο ομάδων διά της κατάληψης της τελευταίας θέσης του βαθμολογικού πίνακα για την περίοδο 2010/2011. 
 
Πρόκειται για αποφάσεις και νομολογία της Ελληνικής Αθλητικής Δικαιοσύνης, που διέπεται από το αυτοδιοίκητο.
 
Άλλωστε τα δεδικασμένα σε ελληνικό (Ηρακλής 2011) και σε ευρωπαϊκό (Γιουβέντους 2006) επίπεδο, δεν αφήνουν το παραμικρό περιθώριο αμφιβολίας για το ποια ομάδα πρέπει να μείνει στην κατηγορία, σε περίπτωση που τελεσιδικήσει η απόφαση της πρωτοβάθμιας. 
 
Κανένα περιθώριο αμφιβολίας δεν αφήνει και το περί δικαίου αίσθημα, αφού όλοι γνωρίζουν ότι η ΑΕΛ ήταν το μεγαλύτερο θύμα του σκανδάλου.
 
Αρκετά πια με την παραπληροφόρηση και τις αυθαίρετες ερμηνείες, που σκοπό έχουν να αποπροσανατολίσουν από τα μείζονα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.
 
Create your own banner at mybannermaker.com! Εμείς θα δεχθούμε οποιαδήποτε απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, είτε δικαιώνει είτε όχι τις εμπλεκόμενες ομάδες. Δεν θα δεχθούμε ενδεχόμενο «μαγείρεμα» που θα έχει στόχο την ομάδα μας.
 
«Ο ανώτερος άνθρωπος σκέφτεται μόνο τη δικαιοσύνη. Ο κατώτερος άνθρωπος σκέφτεται μόνο τα συμφέροντά του», Κομφούκιος.
 
 

 
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου