TO MΠΛΟΓΚ aelomania.com EΚΛΕΙΣΕ ! ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΝΕΟ. ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ "ΑΡΧΕΙΟ"..

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

0 Εκεί είναι Ευρώπη.. και ρίχνει 5άρες.. ρόμπες!!!



Με πενταετή αποκλεισμό τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός Βόλου από κάθε ευρωπαϊκή διοργάνωση και φυσικά δεν θα αντιμετωπίσει την Παρί ΣΖ. "Αδιανόητο, τρομερό" είπε ο δικηγόρος του Βόλου που καταθέτει έφεση στο CAS!
  • Eκεί ο πέλεκυς είναι βαρύς! Εδώ, χαϊδεύουμε κεφάλια. Όσο υπάρχουν συμβιβασμοί, το ελληνικό ποδόσφαιρο θα δείχνει ώρα μηδέν!
Άλλο ΟΥΕΦΑ, άλλο ΕΠΟ! Κι αυτό με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο φάνηκε μέσα σε ένα απόγευμα με διαφορά λίγων ωρών! Την ώρα που η Ελληνική Ομοσπονδία κρατούσε στην κατηγορία τον Ολυμπιακό Βόλου η Πειθαρχικής Επιτροπής της ΟΥΕΦΑ επέβαλλε στους Θεσσαλούς πενταετή αποκλεισμό! Κάτι που φυσικά σημαίνει ότι το... όνειρο για αγώνα κόντρα στην Παρί παραμένει όνειρο για τους φίλους της ομάδας!

Στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία πήραν την απόφαση αφού έμαθαν την απόφαση από την Ελλάδα για παραμονή της θεσσαλικής ομάδας στην Σούπερ Λίγκα! 

Όμως από την στιγμή που επιβλήθηκε το -10 στους βαθμούς η ΟΥΕΦΑ έκρινε πως υπάρχει ενοχή και γι' αυτό απέβαλλε τον Ολυμπιακό Βόλου από τις ευρωδιοργανώσεις!

Αναλύοντας την τιμωρία που επιβλήθηκε αξίζει να σημειωθεί πως αν μέσα σε αυτή την πενταετία ο Βόλος εξασφαλίσει μία, δύο ή τρεις φορές την έξοδό του στην Ευρώπη μέσω των ελληνικών διοργανώσεων, δεν θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί, αλλά αν τα καταφέρει τέταρτη ή πέμπτη χρονιά μέσα στην πενταετία, θα μπορεί να λάβει κανονικά μέρος.

Υ.Γ. Στα ονειρά τους μπορεί..


Create your own banner at mybannermaker.com!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου