TO MΠΛΟΓΚ aelomania.com EΚΛΕΙΣΕ ! ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΝΕΟ. ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ "ΑΡΧΕΙΟ"..

Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

0 Ινφαντίνο: "Μηδενική ανοχή στα σικέ ματς και τη στοιχηματική απάτη


Ο γενικός γραμματέας της UEFA, Tζιάνι Ινφαντίνο, αναφέρθηκε στον παράνομο στοιχηματισμό και τους στημένους αγώνες στο περιθώριο των κληρώσεων για το Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ
Μεταξύ άλλων είπε τα εξής:

«Βλέπουμε τέτοιες περιπτώσεις στα εγχώρια πρωταθλήματα της Τουρκίας, της Ελλάδας και της Ιταλίας, οι οποίες παραμένουν υπό διερεύνηση. 
Από την πλευρά της η UEFA εργάζεται σκληρά στο παρασκήνιο για να βοηθήσει και να απελευθερώσει το παιχνίδι αυτών των απειλών για το ποδόσφαιρο
Παρακολουθούμε διαρκώς όλα τα παιχνίδια των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων καθώς και όλους τους αγώνες του UEFA, για οποιαδήποτε ασυνήθιστα είδη στοιχημάτων
Και για να επαναλάβω τις προειδοποιήσεις που έκανα μέσα στην σεζόν, θα ήθελα να υπενθυμίσω σε όλους σας ότι η UEFA έχει μια πολιτική μηδενικής ανοχής απέναντι σε κάθε εμπλοκή στο παράνομο στοίχημα ή δραστηριότητας που συνδέεται με τους αγώνες.

Οπλισμένοι με νέους, αυστηρότερους πειθαρχικούς κανονισμούς, δεν θα διστάσουμε να διερευνήσουμε και να διώξουμε κάθε άτομο ή οποιοδήποτε σύλλογο που πιάνεται σε αυτά. Υπάρχει η πολιτική της μηδενικής ανοχής»

Το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) ενδιαφέρθηκε άμεσα για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, από τη στγμή που η κληρωτίδα έφερε αντιμέτωπη την Παρί Σεν Ζερμέν με τον Ολυμπιακό Βόλου. 
 
Εκπρόσωπος της UEFA μιλώντας στο AFP ξεκαθάρισε ότι: 
 
«Δεν έχει ακόμα παρθεί καμία απόφαση. 
Αναμένουμε την ετυμηγορία της επιτροπής εφέσεων (σ.σ. της ΕΠΟ) για να πάρουμε τα μέτρα μας».

Το διεθνές πρακτορείο θεωρεί πως είναι πιθανό να μην γίνουν ποτέ οι αναμετρήσεις των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και στο σχετικό του τηλεγράφημα αναφέρει: 
 
Create your own banner at mybannermaker.com!«Η ομάδα του Βόλου πήρε την 5η θέση στο τελευταίο πρωτάθλημα, όμως στις 28 Ιουλίου υποβιβάστηκε στη Β΄ κατηγορία, λόγω της εμπλοκής του προεδρού της, Αχιλλέα Μπέου, στο σκάνδαλο στημένων αγώνων, το οποίο συγκλονίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο τους τελευταίους μήνες.
Τόσο ο Ολυμπιακός Βόλου όσο και ο Μπέος, που τιμωρήθηκε με ισόβιο αποκλεισμό και είναι προφυλάκισμένος, έχουν εφεσιβάλει την απόφαση.
 
Σήμερα, η επιτροπή εφέσεων γνωστοποίησε ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να μελετήσει την υπόθεση και διευκρίνισε ότι η απόφαση ενδεχομένως θα εκδοθεί την Πέμπτη».
 
 
 
πηγη:
http://dikisports.blogspot.com/2011/08/blog-post_5170.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου