TO MΠΛΟΓΚ aelomania.com EΚΛΕΙΣΕ ! ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΝΕΟ. ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ "ΑΡΧΕΙΟ"..

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

0 Γιατί ούτε ένα δυνατό φιλικό ??


Το συγκεκριμένο θέμα αν και το σκεφτόμουν καιρό.. τελικά δεν χρειάστηκε "κόπος" να το γράψω μιας και το βρήκα σε ένα φιλικό μπλόγκ.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί του.

Πάμε να δούμε τι λέει..
Αίσθηση στην ποδοσφαιρική Λάρισα έχει προκαλέσει η απουσία φιλικών αναμετρήσεων με ομάδες που θα επέτρεπαν στην ΑΕΛ να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο την καλοκαιρινή της προετοιμασία.

Οι βυσσινί, έχοντας παίξει εως τώρα με αντιπάλους τον Αστέρα Τρίπολης και τον Απόλλωνα Σμύρνης υποδέχονται σήμερα στις 19.30 στο προπονητήριο των Δένδρων τον Οικονόμο Τσαριτσάνης.

Με τους Λαρισαίους φιλάθλους να αναρωτιούνται αν τα περσινά λάθη που οδήγησαν την ομάδα στον υποβιβασμό,έγιναν μάθημα στην διοίκηση της ομάδας και κατά πόσο υπάρχει διάθεση να στηριχτεί η επένδυση που έγινε, φέρνοντας ξένο προπονητή με περγαμηνές, ο Αύγουστος φτάνει στα μέσα του και τα περιθώρια στενεύουν.

Ερωτήματα επίσης προκαλεί η ενέργεια της διοίκησης να κλείσει το AEL FC ARENA ταυτίζοντας μια ανώνυμη εταιρία, την ΓΗΠΕΔΟ ΑΕ, με την ΠΑΕ ΑΕΛ 1964, ενώ σε αυτό το διάστημα θα μπορούσε να κλείσει φιλικά με ομάδες μεγάλου βεληνεκούς εκμεταλλευόμενη το προνόμιο του νεόκτιστου γηπέδου.
Μια ενέργεια, που πέρα απο την αδιαμφισβήτητη ανάγκη να τεσταριστεί η ομάδα στο φυσικό της χώρο, θα έδινε την δυνατότητα στην διοίκηση να ενισχύσει σημαντικά το ταμείο ενόψη των μεταγραφικών κινήσεων που εκ των πραγμάτων θα χρειαστούν για να μπορέσουν οι βυσσινί να σταθούν σε επίπεδο Superleague.

Με τα υπόλοιπα φιλικά που έχουν απομείνει να είναι απέναντι στον Πιερικό στην Κατερίνη στις 12 Αυγούστου και στο στάδιο των Ζωσιμάδων απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στις 18 του ίδιου μήνα, μοιάζει η πρωταθλήτρια του '88 να είναι η μοναδική ομάδα παγκοσμίως που δεν θα έχει παίξει φιλικό ματς στην έδρα της κατά την διάρκεια της προετοιμασίας!

Με απλά λόγια οι νεοφερμένοι παίκτες της ΑΕΛ θα κληθούν να αντιμετωπίσουν, αν όλα πάνε καλά, τον ΟΦΗ στο AEL FC ARENA την δεύτερη  αγωνιστική του πρωταθλήματος, χωρίς να γνωρίζουν το γήπεδο της ομάδας σε συνθήκες αγώνα.
Γιατί;

Αυτήν ήταν η δημοσίευση.

Γιατί άραγε? Έστω ένα δυνατό φιλικό..!!!


Create your own banner at mybannermaker.com!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου