TO MΠΛΟΓΚ aelomania.com EΚΛΕΙΣΕ ! ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΝΕΟ. ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ "ΑΡΧΕΙΟ"..

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

0 Ο Μπέος κάνει κουμάντο στον Τόρη μέσα από τις φυλακές..!!!

όλο το θέμα έχει νόημα μιας και το γράφουν Βολιώτες..!!!

Όπου υπάρχουν προβλήματα, υπάρχουν και γκρίνιες και στον Ολυμπιακό τα προβλήματα περισσεύουν, τον τελευταίο καιρό και με αγωνία όλοι οι Βολιώτες, περιμένουν την απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, θα βγει γύρω στις 2 το μεσημέρι.

Έτσι θα γνωρίζουν και στη Σούπερ Λιγκ, αν ο Ολυμπιακός παραμένει στην κατηγορία ή όχι, ώστε να προχωρήσουν στην κλήρωση των αγώνων του πρωταθλήματος, αλλά και η ΟΥΕΦΑ για την κλήρωση του Γιουρόπα Λιγκ.

Το νέο μεγάλο πρόβλημα που ανέκυψε, είναι η κόντρα που υπάρχει μεταξύ Αχιλλέα Μπέου και Γιώργου Τόρη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του magnesianews, η χθεσινή έκτακτη ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, λίγο πριν αρχίει ο αγώνας με την Ντιφερντάνζ ότι η ΠΑΕ οδηγείται στο Πρωτοδικείο, για τον διορισμό νέας Διοίκησης, ήταν αποτέλεσμα τηλεφωνικού καυγά μεταξύ του Αχιλλέα Μπέου και του Γιώργου Τόρη, για ασήμαντη αφορμή, αλλά φαίνεται ότι ο νέος πρόεδρος του Ολυμπιακού θέλησε πλέον να βάλει τέλος με μια καθαρή λύση στα διοικητικά της ομάδας, για το ποιος κάνει κουμάντο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Αχιλλέας Μπέος θέλει να κανονίζει τα πάντα από τις φυλακές Ναυπλίου, ενώ ο Γ. Τόρης και οι συνεργάτες του, θέλουν να ξεκαθαρίσουν το τοπίο για το ποιος κάνει κουμάντο στην ομάδα, διότι, εντός της ημέρας, έχει εγγυηθεί για πολλά πράγματα και φυσικά δεν είναι διατεθειμένος να βάζει υπογραφή και χρήματα, όταν ο Αχιλλέας Μπέος, δεν ξεκαθαρίζει τι θα κάνει με τις μετοχές του.

Μ’ αυτό τον τρόπο και τον διορισμό Διοίκησης από το Πρωτοδικείο, αν ο κ. Μπέος, ως πλειοψηφών μέτοχος θέλει να βάλει πρόεδρο από τους δικούς του ανθρώπους και έχει την πλειοψηφία, τότε ο Γ. Τόρης φέρεται να αποχωρεί από τη Διοίκηση.

Συνεργάτες του Κ. Τόρη έλεγαν στο magnesianews ότι εφόσον αυτός εγγυάται και βάζει χρήματα, θα πρέπει να έχει την ευθύνη και ο κ. Μέπος να παραμερίσει, διότι μόνο κακό μπορεί να κάνει σήμερα στην ΠΑΕ.
Create your own banner at mybannermaker.com!
Αν πάλι, λένε, θέλει να κάνει κουμάντο ο κ. Μπέος ας βάλει τον άνθρωπό και και τα χρήματα, για να λειτουργήσει η ομάδα.

Δεν μπορεί, λένε, να φθάνει στο σημείο να μαλώνει τον Γ. Τόρη, γιατί το γεύμα στην Ντιφερντάνζ, δεν έγινε το μεσημέρι και έγινε το βράδυ.

Πλέον πρέπει να δούμε ποιος θα κάνει κουμάντο.



πηγη: www.magnesianews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου