TO MΠΛΟΓΚ aelomania.com EΚΛΕΙΣΕ ! ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΝΕΟ. ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ "ΑΡΧΕΙΟ"..

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

0 Γ.Μανταίος: Δύσκολα θα ξεκινήσουμε 30/10 ....


Στον Σούπερ Σπορ FM 90,1 Λάρισας σήμερα στις 16:00 ο Γιώργος Μανταίος.  
Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΑΕΛ μίλησε στην εκπομπή "Σχίζοντας τα δίχτυα" και τους Αχιλλέα Καρατζολίτη, Γιώργο Παπαδόπουλο.   

  • " Η έφεση γίνεται για να αποζημιωθούμε. Η αδικία πρέπει με κάποιο τρόπο να φανεί." 


Όσο για την έναρξη του πρωταθλήματος: 

"Το πρωτάθλημα δύσκολα θα ξεκινήσει στις 30/10. Υπάρχουν εκκρεμότητες. Δε μας έχουν πει ακόμα πότε θα γίνει η κλήρωση για τις ομάδες Α και Β." Ένα απο τα ζητήματα που πρέπει να λυθούν για να ξεκινήσει η Football League είναι τα τηλεοπτικά δικαιώματα. "Δεν υπάρχει κάτι οριστικό όσον αφορά τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Θα κοιτάξουμε ποια είναι η πιο κερδοφόρα πρόταση για εμάς είτε λέγεται συνδρομητικό είτε όχι. Εννοείτε ότι αν υπάρχει εντός έδρας παιχνίδι ημέρα Δευτέρα για την ΑΕΛ η προσφορά πρέπει να 'ναι πολύ καλή για ευνόητους λόγους." 


Για το αν θα υπάρξει κάποια αλλαγή στο ρόστερ μετά από αυτή την απόφαση και πότε αναμένεται στη Λάρισα ο Κώστας Πηλαδάκης: "Αλλαγή στο ρόστερ δε θα υπάρξει. Δεν υπάρχει λόγος να γίνει κάτι τέτοιο. Ο κ. Πηλαδάκης θα έρθει στην πόλη όταν οριστικοποιηθεί η έναρξη του πρωταθλήματος. Θα μιλήσει για το τελικό σχεδιασμό πια , και τότε θα δώσει και συνέντευξη τύπου.."


Για τη στήριξη απο τον κόσμο όλο αυτό τον καιρό: " Τα μηνύματα που λαμβάνουμε τόσο καιρό είναι θετικά. Ο κόσμος είναι ευχαριστημένος με τον αγώνα που κάναμε όλο το καλοκαίρι και μέχρι τώρα. Υπάρχει αγανάκτηση και είναι λογικό. Μην ξεχνάμε ότι ο κόσμος της ΑΕΛ παίζει βασικό ρόλο τη νέα χρονιά. Είναι μέσα στα πλάνα μας για τον νέο οικονομικό σχεδιασμό. Πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα. Θέλουμε γεμάτο γήπεδο συνέχεια." Για τα εισιτήρια διαρκείας: "Είναι ο πρώτος τομέας που πρέπει να κοιτάξουμε. Αν γίνει κάποια αλλαγή στα διαρκείας φυσικά θα είναι προς τα κάτω. Θα δούμε..."


Για το κλίμα ενόψει νέας χρονιάς και για το τι εισέπραξε όλο αυτό τον καιρό. "Το κυνηγητό της ΑΕΛ δε θα σταματήσει εδώ. Στόχος τους είναι να εξοντώσουν την ομάδα και τον κ. Πηλαδάκη. Το είδαμε όλο αυτό τον καιρό. Δε μας θέλουν. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη, σήμερα παράδειγμα είδαμε ακόμα μια απόφαση "Μαμαλάκη" για την Παναχαϊκή. Που ακούστηκε -5; Μαγειρέματα χωρίς τελειωμό... Μετά από όλα αυτά που είδαμε από τη διαιτησία την προηγούμενη χρονιά θα είμαστε εμείς υπεύθυνοι αν δεν αντιδράσουμε φέτος. Στα πρώτα 15 περσινά παιχνίδια υπήρχε αλλοίωση στα 11!"


Create your own banner at mybannermaker.com!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου