TO MΠΛΟΓΚ aelomania.com EΚΛΕΙΣΕ ! ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΝΕΟ. ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ "ΑΡΧΕΙΟ"..

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

0 Αύριο οι "Λιγδιάρηδες της Κωλοτούμπας Λιγκ" θα αποφασίσουν..


Αύριο θα κάνουν έκτακτο ΔΣ στην Λίγκα τους τη ΚωλοτούμπαΛιγκ έτσι όπως θα πρέπει να λέγεται από αύριο..
Να αποφασίσουν για το ποιές ομάδες θα παίξουν στην Α .. αν δεν το αναβάλουν πάλι !!!


Όπως ακούσαμε από τον πρόεδρο ζωντανά από το ΣΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΙΧΤΥΑ (μιας και ο σταθμός μας συνεργάζεται με τον sport fm της Αθήνας)

   Να τι είπε ο Πηλαδάκης...  

«Δεν υπήρχε λόγος για αυτή την κωλοτούμπα… λυπάμαι που υπήρξα πρόεδρος»!

«Λυπάμαι πάρα πολύ γιατί πριν από λίγες ημέρες πήραμε μία ομόφωνη απόφαση. Σήμερα βάλανε κάποιοι τα μικροπολιτικά τους, γιατί ούτε οικονομική λόγοι υπήρχαν, ούτε αγωνιστικοί, ούτε η Nova δημιούργησε κάποιο θέμα. Αντιθέτως, δεν είχε κανένα πρόβλημα αν το πρωτάθλημα διεξαγόταν με περισσότερες ομάδες…», ανέφερε αρχικά ο ισχυρός άνδρας των «βυσσινί», κατά την αποχώρησή του από τη Γενική Συνέλευση της Σούπερ Λίγκας, και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Κάποιοι συνάδελφοι έβγαλαν τα… μικροπολιτικά τους, δεν μιλούν για το καλό του ποδοσφαίρου, αλλά για την πάρτη τους, πράγμα που δεν έκαναν όλοι οι υπόλοιποι. 
Ο καθένας είπε τις απόψεις του στο σώμα για το ποιός δικαιούται να παίξει στη Σούπερ Λίγκα. 
Επειδή θέλω να μιλάω για την ουσία, για μένα, αυτός που αδικήθηκε την προηγούμενη σεζόν, θα έπρεπε να επωφεληθεί, από τη στιγμή που υπήρξαν ομάδες που είχαν παραβατική συμπεριφορά».

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα επιχειρήματά της ΑΕΛ και γιατί δικαιούται να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα, είπε: «Έχουμε τόσα πολλά δεδικασμένα που είναι υπέρ μας, όπως του Αστέρα Τρίπολης, μία ομάδα που έπεσε αγωνιστικά, αλλά παρέμεινε στην κατηγορία. 
Το ίδιο έγινε και στη Β’ Εθνική, με την Καλλιθέα. 
Ο ΟΦΗ συμμετείχε στα πλέι οφ, ενώ έχουμε στα χέρια μας και το χαρτί της UEFA. Αυτό το χαρτί ποιος το έλαβε υπόψη του; Η ομοσπονδία; Τι γίνεται με την UEFA; Υπάρχει όποτε μας βολεύει;
Αυτά πρέπει να τα κρίνετε εσείς. Όλοι αυτοί που ευαγγελίζονται το καλό του ποδοσφαίρου, τους ενδιαφέρει κατά περίπτωση να βοηθάνε ημέτερους. Λυπάμαι πάρα πολύ που ήμουν πρόεδρος για έναν χρόνο σε αυτό τον οργανισμό».

Σε ερώτηση για το ποιές ήταν οι ομάδες που δεν συμφώνησαν στο να… προχωρήσει η πρόταση των 18 συλλόγων που θα αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα, απάντησε:

«Δεν γνωρίζω ποιες ήταν οι ομάδες που δεν συμφώνησαν. 
Αυτό που έμαθα ήταν ότι επρόκειτο για μικρή μειοψηφία που δεν συμφώνησε, ομάδες που δεν είναι λαοφιλείς.
εν γνωρίζω ποιες ήταν ακριβώς. Καλώς ή κακώς, πριν τρεις ημέρες είχαμε πάρει μία απόφαση. 
Δεν υπήρχε λόγος να γίνει αυτή η κωλοτούμπα. Δεν τέθηκε ποτέ θέμα για το ότι η ομοσπονδία δεν βλέπει με καλό μάτι αυτή την πρόταση. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι άνθρωποι έκαναν στροφή 180 μοιρών…».

«Ο καθένας στη Γενική Συνέλευση τοποθετήθηκε. Ανέφερα τις θέσεις μας και μίλησα για όλα τα δεδικασμένα. Ήδη κάποιοι από τους κυρίους που ψηφίσανε, βασίστηκαν στα επιχειρήματά μας: Στο χαρτί της UEFA και στο ότι ο Αστέρας θα αγωνιστεί στην Σούπερ Λίγκα, ενώ είναι μία ομάδα που έπεσε αγωνιστικά», κατέληξε.

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΛΙΓΚ ΟΕΟ !!!! 

Άλλα λέγανε πριν 3 μέρες !!! και ξαφνικά όλα άλλαξαν..

Αλλά μην φοβάστε να κάνουν καμία μα@@@@ θα αμς βρούν μπροστά τους !!!!


Create your own banner at mybannermaker.com!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου