TO MΠΛΟΓΚ aelomania.com EΚΛΕΙΣΕ ! ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΝΕΟ. ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ "ΑΡΧΕΙΟ"..

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

0 Μας δουλεύουν !! διαβάστε το..

 
Μιλάω για αυτό εδώ..
Με την υπ΄αριθμ. 290/24.11.2011 απόφασή της, κηρύσσει την ΠΑΕ ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ 1964 πειθαρχικώς ελεγκτέα και επιβάλλει σ΄ αυτήν χρηματική ποινή τριάντα επτά χιλιάδων πεντακοσίων (37.500) ευρώ (φιλικός αγώνας ΠΑΕ ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ 1964-ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ στις 30.08.2011).
Καλά μάλλον μας δουλεύουν και έχουν τεράστια εμπάθεια με την πάρτη μας !!! Δεν εξηγείται αλλιώς.. ΤΕΛΟΣ ! Όποιος δεν το βλέπει είναι γκαβός..
Δεν γίνεται να δίνεις πρόστιμο 37.500 ευρω σε μια ομάδα Β'Εθνικής την στιγμή και μάλιστα για φιλικό και γιατί σηκώσαμε πανό κατά του Πηλαβιου !!!
Οι Γαύροι στο Γαύρος - Βάζελος που τα κάνανε όλα @@@@ πήρανε 16.000 ευρώ πρόστιμο !!! Ναι 16.000 αυτοί για επίσημο αγώνα και 37.500 εμείς για φιλικό. 
Την στιγμή που αυτοί άναψαν φωτοβολίδες καμιά 30αρια + τις κροτίδες που πετούσαν στα κόρνερ και τιμωρήθηκαν με τα μισα λεφτά από το πανό που έβριζε τον Πηλάβιο !!! (διαβάστε στο τέλος γι αυτό το θέμα***)
Να μην πω ότι βρίζανε σε άλλον αγώνα τον Παπανδρεόυ και δεν πήραν ούτε ένα ευρώ πρόστιμο (όπως και να το κάνουμε ο πρωθυπουργός είναι ανώτερος από έναν της ΕΠΟ καλός ή κακός πρωθυπουργός δεν ασχολούμαι με αυτό..)
Αλλά εκτός αυτών.. η ΑΕΚ ? ο ΠΑΟΚ ? ο ΑΡΗΣ ? 
Αυτοί γιατί δεν πήρανε? Και μην πάμε στην λογική για τους ΠΑΟ-ΑΕΚ-ΟΣΦΠ ότι είναι μεγάλες ομάδες.. οι "και καλά" μεγάλες ομάδες δίνουν το παράδειγμα ..
Αλλά για αυτό πάνε στην Ευρώπη και τρώνε 5άρες.. εκεί φαίνεται η αξία τους και το πόσο μεγάλες ομάδες είναι..

Έχετε εμπάθεια με την ΑΕΛ?
Εμείς να δείτε πόσο σας μισούμε...

Θα τα πούμε σύντομα το νου σας..


Create your own banner at mybannermaker.com!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου