TO MΠΛΟΓΚ aelomania.com EΚΛΕΙΣΕ ! ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΝΕΟ. ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ "ΑΡΧΕΙΟ"..

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

4 Οι καρπαζοεισπράκτορες του '80 που δεν είναι ΑΕΛ.. (ρόμπες..)


Πάμε σε ένα μεγάλο θέμα..
Το θέμα της ΑΕΛοσύνης και του ΑΕΛόμετρου..

Να το πάω από την αρχή λοιπόν.

Προσωπικά (και όχι μόνο εμένα) δεν με νοιάζει ποιός ήταν ΑΕΛ από την μέρα που γεννήθηκε και ποιός έγινε μετά..Φυσικά υπήρχαν και οπαδοί που στήριζαν την Βασίλισσα μας μια ζωή , χωρίς να ξέρουν τι θα πει άλλη ομάδα..

Πάμε όμως σε αυτούς που άλλαξαν ομάδα.. Εννοώ ήταν άλλη ομάδα (από κάποιες κακές επιρροές) και έριξε μαύρη πέτρα πίσω του και ξέχασε τα πάντα και ήρθε στην Μεγάλη οικογένεια της ΑΕΛάρας..

Επίσης ψιλοσυγχωρώ τα πιτσιρικάκια μεταξύ 12-16 που είναι άλλη ομάδα ( αν και δεν θα έπρεπε να είναι με μια άλλη ομάδα + ΑΕΛ ) αλλά ποιό πολύ φταίνε αυτοί που τους αφήνουν να κυκλοφορούν με φανέλες άλλων ομάδων και να γίνονται άλλες ομάδες..
Kαι το ποιό σημαντικό.. να τους αγοράζουν αυτήν την φανέλα !!!

Πάμε σε αυτούς που μικροί ήταν καρπαζοεισπράκτορες και θέλουν μια ζωή να είναι με τους "νικητές" (πολύ ωραία άποψη του φίλου Γιάννη που την δανείστηκα) γιατί πάντα έτρωγαν σφαλιάρες και δεν μπορούσαν να ζήσουν λύπες και από την ομάδα τους..
ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΩ ΛΟΙΠΟΝ..
Τους 40ρηδες+ που ζήσανε την δεκαετία του '80 ολόκληρη και είδαν την καλύτερη ομάδα όλων των εποχών στην Ελλάδα που λεγόταν ΑΕΛ..
Αμπαλοί δέιτε εδώ... (με δεξί κλικ για να συνεχίσετε εδώ και το διαβάζετε μετά)

Και ξαφνικά τώρα είναι Γαυροβαζελοχανουμομπαόκια δεν θα τα συγχωρήσω ποτέ και θα πω πως είναι μπαγλαμάδες τεράστιοι...
Και μάλιστα κακό κάνουν και στα παιδιά τους..

Οι άνθρωποι της σφαλιάρας. Οι άσχετοι.
Και λίγα λέω. ΝΤΡΟΠΗ και μόνο ΝΤΡΟΠΗ...

Είστε για πολλές ...
Το κόμπλεξ σας είναι τεράστιο και πρέπει να ντρέπεστε και να κυκλοφορείτε γιατί έιστε ρόμπες..
ΤΕΛΟΣ.


Υ.Γ. Δείτε τι θα πει ΑΕΛ..  ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ

Create your own banner at mybannermaker.com!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Respect mono gia sfaliares einai autoi

Ανώνυμος είπε...

Είναι πολλοί, όχι λίγοι αυτοί οι 40-50ρηδες.. Στη γειτονια μου βλεπω συχνά ένα πιτσιρικι 6-7 χρονων παίζει στο δρόμο έξω απο το σπίτι μου με μπλουζα βαζελου να παίζει μπάλα.. Ο πατέρας του Λαρισαίος αλλα βάζελος.
Τί να το πεις και τι να το κάνεις το πιτσιρίκι; Αυτό φταίει;
Το πιάνω λοιπόν και του λέω, να πεις τον μπαμπά σου όταν γυρίσεις σπίτι να ντρέπεται που σε αφήνει να κυκλοφορείς έτσι έξω.. Δεν απάντησε.
Δεν ετυχε να το ξανα δω γενικα το πιτσιρικι στη γειτονια απο τοτε.
Άντε να είσαι αλλόθρησκος, αλλα να κυκλοφορείς και με τη φανέλα;
Μα πόσο ρεζίληδες μπορεί να είναι κάτι τέτοιοι;

ACHiSaeL (Achilleas) είπε...

το ποσο ρεζιληδες το απαντησες μονος σου μιας και δεν το ξαναειδες..

ε φυσικα τι να το πεις το μικρο? αυτο την αγορασε την μπλουζα ? η ο "εξυπνακιας" πατερας του ?

Ανώνυμος είπε...

Ας ξεκινήσω από την πρώτη κατηγορία φιλάθλων, στην οποία ανήκω κιόλας.
Είναι μία κατηγορία φιλάθλων(τώρα ηλικιακά είναι από 16 μέχρι 25, χοντρικά) οι οποίες όταν ήταν σε ηλικία να διαλέξουν ομάδα η ΑΕΛ βολόδερνε.Και για να μην λέμε και ψέματα μάζευε στο Αλκαζάρ ελάχιστο κόσμο, έως πολύ ελάχιστο.Είναι λογικό λοιπόν ένα τέτοιο παιδί να γίνει Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός γιατί αυτούς έβλεπε στην τηλεόραση να νικάν. Εγώ προσωπικά πρωτοπήγα στην ΑΕΛ στο περίφημο πλέον ματς με τη Νίκη Βόλου το 2003,όταν και ήμουν 13 χρονών.Από τότε λοιπόν έγινα ΑΕΛ.Όμως είναι λογικό ένα ποσοστό αυτής της φουρνιάς παιδιών να μην θέλει να αλλάξει ομάδα, γιατί έμαθε πχ να είναι βάζελος και ξαφνικά στα 15 του δεν γίνεται να αλλάξει.Άρα σε ηλικίες 16-25 είναι πολύ λογικό να υπάρχουν αρκετοί αλλόθρησκοι.
Για την άλλη κατηγορία τώρα.Ξέρω πολλούς Αθηναίους που γαύροι η ΠΑΟΚ, πολλούς Θεσσαλονικείς που είναι βάζελοι. Για μένα δεν είναι ντροπή.Όπως εσύ φίλε Αχιλλέα είσαι περίφανος που ένας Βεροιώτης ή ένας Κοζανίτης είναι ΑΕΛ έτσι πρέπει να δεχτείς ότι ένας Λαρισαίος είναι πχ αεκτζής.Μου αρέσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ που βέπω παιδάκια με πατέρα αλλόθρησκο να είναι ΑΕΛ και να τον αναγκάζουν να πηγαίνει στο γήπεδο για να δουν τα μικρά την ομάδα τους.Γιατί μεγάλη επιρροή το σπίτι, αλλά αν ο πατέρας δουλεύει και λείπει συνέχεια από το σπίτι η επιρροή του σχολείου και των συμμαθητών γίνεται μεγαλύτερη.Ξαναλέω, δεν είναι ντροπή να είσαι κάτι άλλο,δεν έχουμε χούντα. Αλλά σε ηλικίες απο 16 και κάτω η πλειονότητα πλέον είναι ΑΕΛ. Τώρα γαλουχείται η επόμενη μεγάλη γενιά των φιλάθλων της ΑΕΛ και με λίγη υπομονή οι αλλόθρησκοι σιγα-σιγά θα σβήσουν..

stelios ael

Δημοσίευση σχολίου