TO MΠΛΟΓΚ aelomania.com EΚΛΕΙΣΕ ! ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΝΕΟ. ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ "ΑΡΧΕΙΟ"..

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

2 Νέες "μαγκιές" στο γήπεδο..



Μπορεί στον αγωνιστικό τομέα, η χρονιά να μην κλείνει με τον καλύτερο τρόπο για την ΑΕΛ, το επιχειρηματικό πλάνο του γηπέδου όμως, εξελίσσεται σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό.


Έτσι λοιπόν, προχωράει άμεσα η υλοποίηση του έργου που είχε ανακοινώσει ο πρόεδρος της ΑΕΛ και της ιδιοκτήτριας εταιρείας του γηπέδου, Κώστας Πηλαδάκης στα εγκαίνια του νέου γηπέδου, στις 5 Δεκεμβρίου του 2010. 

Πρόκειται για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων στο νέο γήπεδο της ΑΕΛ και συγκεκριμένα στα στέγαστρα των κερκίδων.


Η σχετική άδεια εγκρίθηκε (30-12-11) από την Διεύθυνση πολεοδομίας του Δήμου Λαρισαίων και οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα καθώς θα πρέπει να ολοκληρωθούν το αργότερο σε έξι μήνες, ενώ ιδιοκτήτρια εταιρεία του έργου είναι η «ΛΑΡΙΣΑ ΑΡΕΝΑ SOLAR Α.Ε.» με έδρα την Αθήνα.


Το συγκεκριμένο έργο θεωρείται πολύ μεγάλο καθώς θα έχει ισχύ 996,96Κw, το κόστος της επένδυσης θα προσεγγίσει τα 3 εκατ. ευρώ, ενώ το ετήσιο ακαθάριστο εισόδημα υπολογίζεται σε περίπου 500.000€


Σε ότι αφορά την περιβαλλοντική διάσταση του έργου, η λειτουργία του θα αντισταθμίσει περίπου 1.400 τόνους διοξειδίου του άνθρακα σε ετήσια βάση. Η εν λόγω αντιστάθμιση αντιστοιχεί σε δάσος 1.500 στρεμμάτων.


Δείτε την άδεια έγκρισης της Πολεοδομίας Λάρισας




Υ.Γ. ΆΝτε να δούμε να θα γίνει μιας και είναι μια πολύ καλή και έξυπνη οικονομικά κίνηση.
Με απόσβεση σε 6 μόλις χρόνια..!!!


 Για το πολύ ωραίο αυτό άρθρο ευχαριστώ το: thessalianews

Create your own banner at mybannermaker.com!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η ΑΕΛ οφελειται η ο ιδιοκτητης;

ACHiSaeL (Achilleas) είπε...

αυτό ειναι "σχεδον μαζι" ..
φυσικα ο ιδιοκτητης και φυσικα ελπιζουε πως θα τα ριχνει στην αελ.

Δημοσίευση σχολίου