TO MΠΛΟΓΚ aelomania.com EΚΛΕΙΣΕ ! ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΝΕΟ. ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ "ΑΡΧΕΙΟ"..

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

0 Αν πυροβοληθεί κάποιος.. τότε ίσως πάρουμε πέναλντι..

Ομάδα που επιπέδου Super League χαρακτήρισε ο τεχνικός του Πανιτωλικού, Μπάμπης Τεννές, της ΑΕΛ σημειώνοντας πως «είναι θέμα χρόνου η επάνοδός της στη μεγάλη κατηγορία».
 
Απογοητευμένος με την απώλεια της πρόκρισης, αλλά χαρούμενος με την εμφάνιση δήλωσε ο Κρις Κόουλμαν, σημειώνοντας – μετά από σχετική ερώτηση – πως αυτή η ΑΕΛ πρέπει και μπορεί να πετύχει τον στόχο της.
 
Αναλυτικά ο Ουαλός τεχνικός ηγέτης της ομάδας μας δήλωσε: «Ήταν ένα παιχνίδι που νομίζω ότι ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Εμείς σήμερα παίξαμε περισσότερο την αντεπίθεση - αυτό το στυλ παιχνιδιού, δηλαδή, που αντιμετωπίζουμε σχεδόν πάντα από τους αντιπάλους μας στο Football League – και θεωρώ ότι το κάναμε αρκετά επιτυχημένα. Το να χάνεις στα πέναλτι δεν είναι ποτέ δίκαιο. Είμαστε απογοητευμένη από το αποκλεισμό, αλλά χαρούμενοι με την εμφάνιση της ομάδας. Οι παίκτες έβγαλαν τρομερό πάθος και δίψα για νίκη. Στο τέλος ήμασταν καλύτεροι, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε αυτό που θέλαμε».
 
-Το 2011 φεύγει. Τι περιμένετε αν σας φέρει ο νέος χρόνος;
 
«Ήταν μια δύσκολη χρονιά το 2011, που ξεκίνησε με την ομάδα στη Super League, μετά ήρθε ο υποβιβασμός με τις συνθήκες που όλοι ξέρουμε και το καθυστερημένο ξεκίνημα μιας νέας χρονιάς, όχι με ιδανικό τρόπο, με μόλις μία ήττα, αλλά και αρκετές ισοπαλίες σε ματς που θα έπρεπε να είχαμε καθαρίσει. Έχουμε μια διακοπή 5-6 ημερών, επιστρέφουμε στις 28-29 και θα δούμε τι δεδομένα θα έχουμε τότε».
 
-Ένα σχόλιο για τις φήμες περί αποχώρησης του Τσιμπάμπα;
 
«Δεν γνωρίζω κάτι. Μόνο ο ίδιος μπορεί να σας απαντήσει»
 
-Οι φήμες για τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ και για την εμπλοκή επενδυτή;
 
«Δεν ξέρω κάτι περισσότερο. Δεν έχω μιλήσει με τον πρόεδρο σχετικά. Εγώ στις 28-29 του μηνός περιμένω όλους τους ποδοσφαιριστές πίσω. Τότε ίσως γνωρίζουμε περισσότερα. Όσον αφορά στον επενδυτή δεν ξέρω κάτι. Η τελευταία φορά που μίλησα με τον πρόεδρο ήταν πριν από το ματς με την Επανομή. Του κατέθεσα κάποιους προβληματισμούς, αλλά είπαμε ότι θα έπρεπε να αφοσιωθούμε στους αγώνες που είχαμε μπροστά μας. Μετά από τη διακοπή των Χριστουγέννων, ίσως γνωρίζουμε περισσότερα για κάποια από τα ζητήματα αυτά».
 
-Υπάρχουν μεταγραφικά πλάνα;
 
«Φυσικά. Έχουμε μιλήσει με τον πρόεδρο για την ενίσχυση της ομάδας. Για θέσεις δεν μπορώ να σας πω. Το σίγουρο είναι ότι θα επιδιώξουμε να προσθέσουμε ποιότητα στο ρόστερ. Βέβαια, οι προσθήκες κάποιων παικτών δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα γίνουν για να αντικαταστήσουμε κάποιους. Θέλουμε να προσθέσουμε στο δυναμικό μας ποιότητα. Και ίσως κάποιοι νεαροί να δοθούν δανεικοί»
 
-Σας κάνει η σημερινή εμφάνιση αισιόδοξο ότι η αυτή η ομάδα θα καταφέρει να επανέλθει στη Super League;
 
«Αυτή η ομάδα, έτσι όπως είναι, και μπορεί και πρέπει να πετύχει τον στόχο της».
 
-Ένα σχόλιο για τη φάση του πέναλτι στον Σεσίνια;
 
«Είναι πεντακάθαρη. Δεν υπάρχει καν το ίσως. Είναι πολλά τα παιχνίδια μέσα στο γήπεδό μας, που είχαμε τέτοιες πεντακάθαρες φάσεις, αλλά δεν πήραμε ποτέ το 50-50 σφύριγμα. Τελικά φαίνεται πως ο μόνος τρόπος να κερδίσουμε πέναλτι, είναι να πυροβολήσει κάποιος αντίπαλος έναν δικό μας παίκτη μέσα στην περιοχή».


Create your own banner at mybannermaker.com!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου