TO MΠΛΟΓΚ aelomania.com EΚΛΕΙΣΕ ! ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΝΕΟ. ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ "ΑΡΧΕΙΟ"..

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

0 Οι 4 νέοι της ΑΕΛ..


  
Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει την απόκτηση του Λιονέλ Πότσι.
    Ο Αργεντινός μέσος συμφώνησε με την ομάδα μας και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνου. Σήμερα έκανε την πρώτη του προπόνηση στα Δένδρα.
    Γεννημένος στις 10 Απριλίου του 1986 στο Μπουένος Άιρες βρίσκεται στην Ελλάδα από το 2008.
    Στη χώρα μας ήρθε για λογαριασμό του Νέου Αστέρα Ρεθύμνου και τα επόμενα τρία χρόνια αγωνίστηκε στον Πλατανιά.
   
   
   
    Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει την απόκτηση του Μπλέντι Μούτσα με μεταγραφή από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης.
    Ο ποδοσφαιριστής συμφώνησε και υπέγραψε με την ομάδα μας συμβόλαιο διάρκειας 3,5 χρόνων.
    Γεννημένος στις 6 Ιανουαρίου του 1988 ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή από τον Πηνειό και αγωνίστηκε επίσης σε Πυργετό και Αμπελωνιακό, ξεχωρίζοντας ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του νομού. Επαγγελματίας έγινε στον Οικονόμο Τσαριτσάνης με τον οποίο στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν κατέγραψε 6 επίσημες συμμετοχές και 2 γκολ (σε πρωτάθλημα και Κύπελλο) αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις στον βόρειο όμιλο της Football League 2.
    


    Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει την απόκτηση του Χόρχε Πίνα Ρολδάν. Ο διεθνής Ισπανός μεσοεπιθετικός συμφώνησε με την ομάδα μας και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 6 μηνών, με οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο.
    Γεννημένος στις 28 Φεβρουαρίου του 1983 στη Σαραγόσα έκανε όνομα αγωνιζόμενος στη Λεβάντε και είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Ισπανίας (U-21, U-20, U-19, U-17, U-16), μετρώντας μάλιστα ένα Πρωτάθλημα Ευρώπης (με την U-19 το 2002) και έναν τελικό παγκοσμίου πρωταθλήματος το 2003 με την U-20. Συνολικά μετράει 26 διεθνείς συμμετοχές και 5 γκολ. Τελευταία του ομάδα ήταν η Ανδόρα.
    

   
   
   
    H ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει την απόκτηση του Μανόλη Ψωμά.
    Ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός συμφώνησε με την ομάδα μας και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, με οψιόν επέκτασης της συνεργασίας για ακόμη ένα χρόνο.
   
    Γεννημένος στις 11 Νοεμβρίου του 1978 ο Μανόλης Ψωμάς κουβαλά μια μακρά διαδρομή που εκτείνεται σε περισσότερο από μια δεκαετία, αγωνιζόμενος σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας με τα χρώματα του Πανελευσινιακού, του Αιγάλεω, του Αστέρα Τρίπολης και της Καβάλας. Πέρσι πήρε τη γεύση της Football League με τη φανέλα του ΟΦΗ αρχικά και κατόπιν του Λεβαδειακού, που υπήρξε ο τελευταίος σταθμός στην καριέρα του, πριν από τον ερχομό του στη Λάρισα για λογαριασμό της ΑΕΛ.

Create your own banner at mybannermaker.com!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου