TO MΠΛΟΓΚ aelomania.com EΚΛΕΙΣΕ ! ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΝΕΟ. ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ "ΑΡΧΕΙΟ"..

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

23 Διαβάστε το !!! H ανακοίνωση της ΑΕΛ σε ΜONSTERS και ΣΦΑ με σχόλια που πρέπει να δείτε !!

 
 
Με γαλάζιο τα σχόλια μου.
 
“Για να ανοίξουμε το δρόμο σε αληθινές νέες ευκαιρίες αλλά και να προστατέψουμε ΕΜΕΙΣ την ΑΕΛ από νέο πισωγύρισμα, ο τρόπος είναι ΕΝΑΣ και αυτός είναι ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ…ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ!” – απόσπασμα από την τελευταία ανακοίνωση του δημοφιλέστερου συνδέσμου φιλάθλων μας.
 
Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Η κατακλείδα της ανακοίνωσης αυτής, η οποία έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από όλους τους Λαρισαίους φιλάθλους, δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί εξαιτίας 30 ατόμων οι οποίοι δεν σέβονται ούτε τα στοιχειώδη. 
 
Οι συγκεκριμένοι 30 ήταν 1 που μπήκε μέσα απλά για να χαιρετήσει τον Κόουλμαν και με τις μαγκιές των σεκιουρητάδων και τον ματ με τα γκλομπ τα πήρανε στο κρανίο και μπήκανε και άλλοι μέσα , αν απλά άφηναν τον φίλαθλο να πάει απλά να χαιρετήσει τίποτα δεν θα γινότανε !!!
 
Οι ίδιοι που δημιούργησαν προβλήματα κατά την περσινή σεζόν, οι ίδιοι συνεχίζουν και φέτος. Οταν η ΑΕΛ –μαζί με όλον τον ελληνικό λαό- ανεβαίνει το δικό της Γολγοθά, αυτοί φροντίζουν να παρατείνουν το μαρτύριο, καταδικάζοντας την ομάδα σε οικονομικό αφανισμό.
 
Ηδη τα πρόστιμα που κληθήκαμε να πληρώσουμε φέτος ξεπερνούν σε απόλυτους αριθμούς τα έσοδα από όλες τις χορηγίες που εισπράξαμε.
 
Ισούνται, δε, με τη μισθοδοσία δύο μηνών όλων των υπαλλήλων της ΠΑΕ. Πρόκειται για ποσά που λίγο έλειψε να μας στερήσουν το δικαίωμα να πραγματοποιήσουμε μεταγραφές ή να τακτοποιήσουμε ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις. Και είμαστε ακόμα στη 10η αγωνιστική…
 
Αυτοί οι απαράδεκτοι που πνίγουν με τη χουντική συμπεριφορά τους χιλιάδες υγιείς φιλάθλους μας, έχουν προλάβει να κάνουν ό,τι ακριβώς τους εξορκίσαμε να αποφύγουν, από τον πρώτο εντός έδρας αγώνα μας. 
Παρότι εξηγούσαμε ότι εμείς δεν έχουμε «άκρες» και ότι τα πρόστιμα τα πληρώνουμε.
 
Αυτοί οι απαράδεκτοι, υπό την ανοχή των οργανωμένων φιλάθλων μας που τους γνωρίζουν αλλά δεν κάνουν κάτι για να τους περιθωριοποιήσουν, έφτασαν χθες στο αίσχιστο σημείο να εισβάλουν στο γήπεδο μετά το τέλος του αγώνα με το Διαγόρα, παρότι γνωρίζουν τις αυστηρότατες διατάξεις του νέου ΚΑΠ.
 
Όπα δουλευόμαστε μάλλον.. ποιές διατάξεις του ΚΑΠ? Αφού όταν έγινε το συγκεκριμένο περιστατικό ο διαιτητής είχε μπεί ήδη στα αποδυτήρια και δεν έγραψε τίποτα στο φύλλο αγώνα.. μην δουλευόμαστε !!!!
 
Οι σφοδρές αποδοκιμασίες που δέχθηκαν από όλους όσοι βρίσκονταν στις κερκίδες τη στιγμή εκείνη, αποτελούν ηθική δικαίωση για όλη τη Λάρισα και εξευτελισμό για τους απαράδεκτους. Ομως αυτό δεν αλλάζει τα δεδομένα…
 
Το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» που αναφέρεται στην ανακοίνωση πρέπει να αποδεικνύεται και στην πράξη, τόσο από τους Monsters όσο και τον Σ.Φ.Α που υποτίθεται ότι έχουν αναλάβει την περιφρούρηση του συγκεκριμένου χώρου. 
 
Πιστέψτε με πως το κάνουν και μάλιστα καλά , με αυτά που βλέπουμε από πέρυσι. Πείτε μου μια ομάδα που να την έσφαζαν έτσι και να είχαν τέτοια συμπεριφορά οι φίλαθλοι της. Μια δύο λαθάκια δεν χάλασαν και τον κόσμο , εδώ ο Πηλαδάκης παραδέχθηκε 999..!!!
Φανταστείτε να έσφαζαν τον κάθε Παοκ.. τι θα γινότανε , σε αυτόν τον τομέα η ΠΑΕ θα έπρεπε να ευχαριστά τους φιλάθλους της και όχι να τους την λέει..
 
Το καλοκαίρι κάναμε μία συμφωνία και θα την υπενθυμίσουμε με απλά λόγια για να γνωρίζουν όλοι: Δεν θα μετατρέψουμε σε «κλουβί» το πέταλο των οργανωμένων, με τη δέσμευση ότι οι εσείς οι ίδιοι θα προστατεύσετε την ομάδα. 
 
Συγκρουστήκαμε με τις αρχές για το θέμα αυτό και τελικά πέρασε η δική μας γραμμή, η γραμμή των φιλάθλων μας. Προφανώς δεν μπορέσατε να ανταποκριθείτε στο δικό σας μέρος της συμφωνίας.
 
Λάθος και πλέξιγκλας βάλατε και άλλα .. και φυσικά ανταποκρίθηκαν , διαβάστε το παραπάνω σχόλιο μου..
 
Οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και τα στελέχη της ΠΑΕ «βάζουν πλάτη» στα τρομακτικά οικονομικά προβλήματα. 
Η διοίκηση εξακολουθεί να ενισχύει την ομάδα με μεταγραφές και παράλληλα παλεύει καθημερινά να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της, που προσδιορίζονται ΜΟΝΟ από έξοδα! 
 
Πάνω από 5.000 φίλαθλοι προσέρχονται στο AEL FC Arena και συμβάλλουν από το υστέρημά τους για ένα εισιτήριο. 
 
Μάλλον η ΠΑΕ ξεχνάει πως η ομάδα με την κάκιστη αγωνιστική εικόνα στην αρχή είχε μ.ο. 6.000 κόσμο στο γήπεδο , και να δει κάποιες άλλες ομάδες το τι εισητήρια κόβουν και ας παίζουν στην Α θα κλαίνε !!! Σεα αυτόν τον τομέα και δεν θα έπρεπε να έχει παράπονο!!!
Οπότε άλλοι περνάνε μεγαλύτερο γολγοθά , βλέπε Διαγόρα που ούτε γιατρό δεν είχε !!!
 
Για δείτε τα εισητήρια που έκοψαν οι ομάδες της Α..
 
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΓΗΠΕΔΟ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1259 εισιτήρια
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ 1008 εισιτήρια
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-A.E.K. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 778 εισιτήρια
ΞΑΝΘΗ-Π.Α.Ο.Κ. SKODA ΞΑΝΘΗ ARENA 1849 εισιτήρια
ΑΡΗΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ "ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ" 6725 εισιτήρια
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-Ο.Φ.Η. ΓΗΠΕΔΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 2264 εισιτήρια
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ 9216 εισιτήρια
ΔΟΞΑ ΔΡ.-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ 841 εισιτήρια
 
Δείτε αυτές τις 4 ομάδες που τσέκαρα και οι 4 μαζί δεν φτάνουν την ΑΕΛ και η ΑΕΛ παίζει και στην Β..Και δε΄λιτε μάλιστα με τι αντιπάλους παίζανε Δράμα και Λεβαδειακός..
 
 
Την ίδια στιγμή, οι 30 απαράδεκτοι εξακολουθούν να εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν (!) πλάι στους οργανωμένους, παρότι το έχουμε επισημάνει και έχουμε προτείνει λύσεις.
 
Δεν νομίζω κανένας να μπαίνει δωρεάν στο γήπεδο. Αν έχετε τέτοιο πρόβλημα με αυτούς τους 30 ο Μπέος και ο κάθε Μπέος που έμπαινε στην σουίτα πλήρωνε?
Στην σουίτα έπρεπε να πάει δηλαδή? Και σας πείραξαν οι 30 (που δεν το γνωρίζω αυτό που λέτε)
 
Το επόμενο βήμα εκ μέρους μας θα είναι η καλύτερη περίφραξη του γηπέδου, ως έσχατη λύση για να μην συμβεί ποτέ ξανά παρόμοιο περιστατικό. 
Ευελπιστούμε να μην χρειαστεί να το κάνουμε και άμεσα οι απαράδεκτοι να απομονωθούν και να περιθωριοποιηθούν.
Το βήμα, όμως, που χρειάζεται να γίνει τώρα είναι δικό σας. Προστατεύστε την ΑΕΛ.
ΠΑΕ ΑΕΛ 1964
 
Το θέμα είναι να σοβαρευτεί η ΠΑΕ και να αφήσει ήσυχους τους φιλάθλους που την στηρίζουν παντού.
όπου και να παίζει πάνε και δεν πουλάνε ΑΕΛοσύνη γιατί μια ζωή ΑΕΛ ήταν !!!



Create your own banner at mybannermaker.com!

23 σχόλια:

BET-PALACE είπε...

polu swstos fule....
alex larissa...

Ανώνυμος είπε...

Plaka kaneis twra oti den ksereis oti einai mia sygkekrimeni omada atomwn pou mpainei ka8e fora sto gipedo me ntou...

Theo είπε...

Ρε ΑΕΛ ειμαστε γαμω την τρελα μου μεσα..Οχι βουλγαροι η γαυροι..Θα ειναι μαλακια να καταντησουμε σαν και αυτους!!!!

blackfacu είπε...

ta sxolia einai 100% apotyxhmena! oi sekioyritades vriskintai ekei gia ayton to logo! dld ti eprepe na kanoun? na agkaliasoun kai aytoi ton kooulman! kai liga leei sthn anaqkoinwsh! me tis makakies pou kanoume oute 16000 eishthria meso oro den mas ftanoun gia ta prostima! na mhn anaferw kai tis fotovolides me stylo!ayta pou koroideyoume pame kai ta kanoume kai emeis! siga ta sxolia pou eprepe kai na ta diavasoume!

Ανώνυμος είπε...

sxolia ek tou asfalous! xwrizoume thn anakoinwsh kai leme oti nanai gia na dikaiologhsoume tis malakies(to kalutero pou exw)tou kathe agamhtou pitsirika!! eleos dldi! file axillea kai kathe telos pantwn anwnymos pou yposthrizei ola ayta pou eginan xthes(kai den htan mono xthes)prepei naxei problhma lew egw kai pistepse me oti sta 45 mou eimai toso poly thimwmenos me oles tis mlkies pou ginontai kathimerina pou mourxete na kanw ntoy pantoy!!!! kapos etsi thelw na pisteyw oti esthanontai kai oi pitsirikades kai kala kanoun!! yparxei mia diafora omws egw sebomai ton dipla mou.. ta paidia mou... ta paidia twn filwn moy!!! antitheta aytoi poy prospatheis na dikaiologiseis de sebontai tpt kai pes mou an yparxei dikaiologia gia kapoion (mastourwmeno mhn to kryboume)poy thelei na me diwksei me ta 10 & 8 xronon paidia mou apo to ghpedo( dldi toys ayrianoys aelares). ayta mh sou pianw alo xwro. enas ligo h poly AEL analoga pws thes na to deis..(ligo me noiazei ). alla me onomatepwnymo.
spyros psaroylhs

Ανώνυμος είπε...

SPYRO PSAROULI TRABA MEXRI TIN GONIA NA DEIS AN ERXOMASTE!POY THA KRINEIS TOYS ORGANOMENOYS ESI!POY EISOUNA KIRIE SPYRO OTAN I AEL VOLODERNE!AYTOI OI MASTOYROMENOI OMOS OPOS TOYS APOKALEIS ITAN EKEI KAI PALEVANE GIAYTI TIN OMADA OPOTE POULA PNEYMA STA KAFE POU PAS KAI STA PIGADAKIA POU STINEIS SE KAFE KAI MIN ASXOLEISAI MAZI TOYS!

Ανώνυμος είπε...

KAI EAN DEN THELEIS NA ERXESAI STO GIPEDO KANEIS DEN SE TRAVIXE APO TIN MYTI NA TO KANEIS

ACHiSaeL (Achilleas) είπε...

παιδια δεν λεω οτι τα στηριζω. και φυσικα δεν τα γουσταρω αυτα. μην παρεξηγειται.
φυσικα δεν ειναι σωστο ο καθενας να μπαινει μεσα και να κανει οτι γουσταρει.

απλα το ολο ζητημα θα τελειωνε αν εκεινο το 1 ατομο το αφηναν και θα ελειωνε.

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη ρε σεις επειδη ο "μαστουρωμενος" πηγαινε και ακολουθουσε την ΑΕΛ στη Γ ειναι στο απυροβλητο και εχει το δικαιωμα να μπουκαρει οποτε θελει μεσα και να μανουριαζει οποτε γουσταρει??δεν λεω οτι οι σεκιουριταδες ειναι αγιοι αλλα μη λετε και οτι μαλακια σας κατεβει!

Ανώνυμος είπε...

O MASTOUROMENOS POU ANAFEREIS KOMPLEXIKE DEN DIMIOURGEI PROVLIMATA STO GIPEDO GIATI TON EXEI APOMONOMENO I KERKIDA KAI AYTOI POU PIGENAN STO GIPEDO TOTE DEN ITAN OLOI MASTOUROMENOI OPOS LES ALLA O KOMPLEXISMOS SOU DEN SE AFINEI NA DEIS PERA APO TIN MYTI SOU!

Ανώνυμος είπε...

καταρχην δεν ειμαι κομπλεξικος.αν προσεξες το μαστουρωμενος το εχω σε παρενθεση για να καταλαβουμε για ποιον λεμε,μαθε να διαβαζεις.δευτερον αυτον τον "μαστουρωμενο" τον ξερω προσωπικα απο μικρο και δεν εχω κανενα προβλημα μαζι του και τριτον μαθε να εισαι αντικειμενικος και μην πουλας ΑΕΛοσυνη μεσα στα forum.

Ανώνυμος είπε...

TA PAIDIA POU ANAFERESAI DEN EXOUNE LEYTA OUTE TSIGARA NA PAROUNE DEN EINAI OLOI SAN ESENA KAI EMENA POU EXOUME AKOMA TIS DOULEIES MAS KAI MPOROUME NA PLIRONOUME EISITIRIO!AN MPOROUSANE SE PLIROFORO THA PLIRONANE DIPLO TO EISITIRIO TOUS KAI DEN THA KANANE NTOU!OSO GIA TO XTHESINO O AXILLEAS EXEI APOLYTO DIKIO KANENAS DEN EXEI TO DIKAIOMA NA MPAINEI MESA STO GIPEDO KAI NA PROKALEI FASARIES OMOS GIA OSOUS GNORIZOUNE TON ALEX ETSI TON LENE THA XEREI OTI DEN MPIKE ME PROTHESEIS NA PROKALESEI FASARIES ALLA OI SEKIOURITADES ORMIXANE NA TON FANE SAN MAGAKIA 30 ME 1 AYTA EINAI MAGIES!

Ανώνυμος είπε...

OSO GIA TIN AELOSINI POU ANAFERESAI EINAI I PROTI FORA POU SXOLIAZO SE TETOIO SITE DEN EIMAI SAN ESENA KAI MERIKOUS AKOMA POU OLI MERA KATHONTE MPROSTA STON IPOLOGISTI KANONTAS SXOLIA GIA TOUS ORGANOMENOUS!ELA STON SYNDESMO NA EKTHESEIS TIS APOPSEIS SOU EAN THELEIS GIA TOUS MASTOUROMENOUS!ALLA EKEI NA SOU PAEI EDO MONO MPOREIS NA TA KANEIS AYTA!

Ανώνυμος είπε...

σου λεω τον ξερω τον Αλεξη προσωπικα και ξερω σε τι φαση ειναι,επισης ξερω οτι οτι κανει το κανει απο υπερβολικη αγαπη για την ΑΕΛ,ομως...δεν σημαινει οτι πρεπει οποιος γουσταρει τρελα την ΑΕΛ(οπως και εγω ας πουμε) να μπαινει μεσα και να αγκαλιαζει οποιον να ναι.φαντασου να μπαιναμε ολοι μεσα.οσο για τους σεκιουριταδες δεν λεω οτι ειναι αγιοι,το ξαναπα αλλα καλως η κακως αυτην ειναι η δουλεια τους

Ανώνυμος είπε...

EXEIS DIKIO SE AYTO POU LES ALLA PROSPATHISE NA TO EXIGISEIS SE AYTO TO PAIDI!EINAI DISKOLO!AYTO POU THELO NA TONISO EINAI OTI THA PREPEI NA EIMASTE LIGO PROSEKTIKOI ME TA SXOLIA POU KANOUME!DEN FTAINE GIA OLA AYTA TA PAIDIA APLA EXOUN ENAN DIAFORETIKO TROPO NA TO DEIXNOUNE!KAI STO SINOLO TOUS OI ORGANOMENOI EXOUN ALAXEI POLY PROS TO THETIKO KAI OPOS PARATIRISES KAI ESI OUTE MIA FOTOVOLIDA FETOS DEN ANAPSE GIA NA PROSTATEYTHEI I OMADA AYTA THA PREPEI NA LEGONTE DEN EINAI EYKOLO NA ALAXEIS MIA KATASTASI APO TIN MIA MERA STIN ALLI KAI TO XEREIS KALA AYTO STO ELADISTAN POU ZOUME!KAI EAN KAPOIOS THA ITHELE AYTA TA AGLIKA PROTIPA POU THELEI O PILA PROTOI TA THELOUME EMEIS ALLA OTAN EXEIS NA KANEIS ME TON KATHE APITHANO POS NA ALAXEI MIA TETOIA KATASTASI!

Ανώνυμος είπε...

sygnwmh pou ksana grafw alla blepw oti pisw apo thn anwnumia merikoi .....opadoi kai upervolikoi aelares.....leme twra..... einai mperdemenoi. apo ola osa egrapsa oti theloun kratisan. dikaioma tous alla mages den uphrksate mono oi shmerinoi organwmenoi sti B i sti G . kapou ekei imastan kai emeis. kai sto katw katw diabaste ti lene oi perisoteroi kai ksupnhste. den mporoi na exoume oloi adiko!!!!! kai sto finale fobaste na grapsete onomata????? oso gia to mastourwmwnoi an katalabate (alla de nomizw) oloi kseroume oti einai ligoi.alwste exw polous filous ekei mesa stous organwmenous. telos pantwn sory apo ti selida gia tin anastatwsi! apoti fenetai apagoreuoun merikoi na legonte gnwmes. (den enow ton axillea) osoi theloun as katalaboun oti theloun. alla koitaxte orismenoi apo tous organwmenous poioi pane na poulisoun aelosyni.
spyros psaroulis(nikaia-larisas) apo 79 aneloipws ael kai mono ael (pliroforiaka gia ta kolimena myalla)

Ανώνυμος είπε...

kati teleytaio an epitrepete. gia to filo ton 10:44. sigoyra ta paidia ekei mesa exoyn allaksei poly. oloi to blepoyme,alla de nomizw na xreiazete synexeia na leme bravo. apla sxoliasa ena sygekrimeno gegonos poy egine xthes kai de moy tin edwse kai egrapsa kapoies skepseis. kalo sas brady
spyros

Ανώνυμος είπε...

koita na pareis kanena proponiti poutanas gie piladaki k ase ton kosmo isixo..poly se thewroun karagiozi kai pseuti kai alloi asxeto kai epikindyno..otan omws gineis misitos(giati pros t ekei pas)tha fygeis apo ti larissa nyxta..aparadektos eisai esy oi filoi s i oikogeneia s kai opoiosdipote gnwsto sou..o kosmos tis ael einai MONADIKOS kai tha eprepe na eisai perifanos pou tn exeis dipla s..an tous thewreis aparadektous pare tn porche s kai trava stin poutana tin athina..edw tha eisai anepithymitos..23 Xronwn ap ta 15 ael oso ligo k an fainetai se merikous adiaforo..tote gnwrisa tn ael kai kaneis dn mporei na me peisei oti tn agapaw ligotero apo tn spyro kai kathe spyro..

liakos είπε...

re ksekolate na poume. mpike to paidi mesa na agaliasei ton coleman tou thn pesane oi securitades kai eksagriothikane kapoioi pou den anteksane. telos re...me ta persyna...kai perusi an ta mpaokia htane sthn thesh mas ston trito agwna(gia na mhn pw prwto) pou tha ekane eglima h diaithsia opoios htane o tyxeros tha xortaine ksylo kai emeis tous eixame me ta logakia. as etrwge enas korakas merikes psiles tha trwgame kai emeis ke kleismenwn kai prostimo alla fetos tha pezame SL.

liakos είπε...

kai oi securitades larisaioi einai sthn Larisa zoune. na kopsoune tis magies giati commando den einai. oi security tou arena fygane .autoi ths etairias ena I1 exoune kai mia adeia etsi apla.ante mhn sas kopsoume kai ton kafe malakes.

Ανώνυμος είπε...

giati stekestai mono ston taleutaio agona pou ontos mpike mono to paidi pou oloi kseroume. sta teleutaia mats mpainoun kapoio me tis koukoules etsi sto asxeto kai diakoptoun ton agona .ti eksupiretoi auto; se ti boi8aei thn omada ;apantiste mou. poion8eloun na prokalesoun ; kai giati na xreonontai oloi oi organomenoi ; den agapas oute boi8as thn omada sth sugkekrimenh fash me tetoies energeies oute adeiodothsh den exeis parei akoma oautoi oi en8ermoi as ksexarmaniasoun kapou allou

Ανώνυμος είπε...

kai gia tin istoria to 5-2 prin 2 agwnes sto arena eiste gelasmenoi an nomizete oti to piran oi paixtarades mas pou prin ap auton tn agwna to 90% tous elege asxetous...opoios itan stin thyra 1 kserei poly kala pws pire i omada to paixnidi kai poies itan oi antidraseis twn antipalwn otan mpikan na panigirisoun to goal autoi oi 30 aparadektoi pou leei i poutana i pae..eisai b ethniki ena tetoio protathlima kerdizete me dinami kai tsampouka.dn tha kaneis to gipedo ekklisia pote malaka kirile..stous agwnes me tis ta xwria prepei na exoume filosofia i tha kerdisete i tha xasoune..opoios katalave katalave...dn eimai oute monsters oute sfa oute enas ap tous 30 aparadektous..eimai enas opados anamesa tous xwris kamia tautotita..opote eiseis pou autoapokaliste monsters ktl apofasiste epitelous ti thelete..mia vrizete tn piladaki kai mia glifete ta @@@ tou..eseis pou kserete kalytera ap tn kathena ti tha pei ael kyrioi organwmenoi tis omadas prepei na gnwrizete pws ael dn einai o piladakis kai kanenas piladakis...ael ole gamietai i pae...

Ανώνυμος είπε...

XAXAXAXAXAX FULL PAPAGALAKIA TOU PILA!!ROUFIANOI K POUSTRAKIA SXOLIAZOUN STO SITE!!!TSATSOI TO NOU SAS GLIFTRONIA K PISOGLENTIDES PEITE MAS OTI FTAIEI K O KOSMOS POU O PILA XROSTAEI PANTOU!!1PEITE TO K AYTO TI PERIMENETE ROMPES KSEKOUMPOTES!!!!!TIS MLKIES TOU PILA K TI KATANTIA TIS OMADAS MHN PATE NA TI FORTOSETE SE 30 FANATIKOUS!!!GT 8AS SAS KREMASOUME STI KENTRIKI GIA PARADEIGMATISMO!!ARTEMIMATSA ESPEIRES POLLA PAIDIA STI LARISSA

Δημοσίευση σχολίου