TO MΠΛΟΓΚ aelomania.com EΚΛΕΙΣΕ ! ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΝΕΟ. ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ "ΑΡΧΕΙΟ"..

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

0 Νεμπεγλέρας .. 14 χρόνια μετά

Mετά από 14 χρόνια ο Νεμπεγλέρας επιστρέφει και πάλι στην ΑΕΛ.

Καλός ή κακός θα το δούμε στο γήπεδο αυτό.

Ο 36χρονος λαρισαίος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους και αναμένεται να ηγηθεί της προσπάθειας άμεσης επανόδου της ΑΕΛ στη Super League. (αν τελικά η ΑΕΛ αγωνιστεί σε αυτήν την κατηγορία) ...


O Nεμπεγλέρας έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ομάδες της Πελασγιώτιδας και του Πηνειού, πριν γίνει επαγγελματίας με την φανέλα της ΑΕΛ σε ηλικία 18 ετών.
Φόρεσε τα βυσσινί για 4 σεζόν (1993-97) και αποτέλεσε ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας τόσο στην Α’ όσο και στη Β’ Εθνική.

Η διαρκώς ανοδική αγωνιστική του πορεία τον έφερε το καλοκαίρι του ’97 στον Πανηλειακό, ομάδα Α' Εθνικής εκείνη την εποχή και 4 χρόνια αργότερα στη Θεσσαλονίκη.

Αρχικά για λογαριασμό του Ηρακλή (2001-2004) και ακολούθως στον Άρη (2005-08), με τον οποίο αγωνίστηκε σε δυο τελικούς Κυπέλλου (2005 και 2008).

Φιναλίστ ήταν και στον φετινό τελικό με την ομάδα του Ατρόμητου, που αποτέλεσε τον τελευταίο σταθμό της καριέρας του πριν από την επιστροφή στα πάτρια εδάφη.


Create your own banner at mybannermaker.com!Με 542 επίσημες συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (εκ των οποίων οι 384 σε επίπεδο Α’ Εθνικής), ο Κώστας Νεμπεγλέρας θεωρείται από τους συνεπέστερους αγωνιστικά ποδοσφαιριστές.


Με την Εθνική Ανδρών αγωνίστηκε μόνο μια φορά (σε φιλικό αγώνα το 2001), ενώ ήταν στέλεχος της Ολυμπιακής ομάδας στους Αγώνες της Αθήνας το 2004. 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου