TO MΠΛΟΓΚ aelomania.com EΚΛΕΙΣΕ ! ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΝΕΟ. ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ "ΑΡΧΕΙΟ"..

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

0 Συνάντηση Κόουλμαν με τους Monsters

Από την πρώτη στιγμή που «πάτησε» το πόδι του στην Λάρισα ο Κρίς Κόουλμαν έδειξε να γνωρίζει πολύ ενημερωμένος για τη δυναμική που δίνει στην ομάδα ο κόσμος της, 

μιλώντας μάλιστα με τα καλύτερα λόγια για τους  φιλάθλους όποτε του δινόταν η ευκαιρία. 

Όμως το βράδυ της Τρίτης του δόθηκε μια ξεχωριστή ευκαιρία. 

Η ευκαιρία να έχει την πρώτη δια ζώσης γνωριμία με το πιο «ζωντανό» κομμάτι των φιλάθλων τους «MONSTERS».



Ο Ουαλός τεχνικός αποδέχθηκε με χαρά την πρόσκληση του Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΕΛ «MONSTERS» να βρεθεί στα γραφεία του για μια πρώτη γνωριμία.


Μια «επίσκεψη» η οποία κράτησε περίπου μια ώρα με τον 40χρονο τεχνικό να δίνει μια πρώτη γεύση στα μέλη των «MONSTERS» για τη φιλοσοφία του.


«Στόχος είναι η άμεση επιστροφή της ομάδας στην Σούπελιγκ», ήταν τα λόγια του οριοθετώντας από την πρώτη στιγμή  το στόχο της νέας περιόδου, ο οποίος και φυσικά συμβαδίζει με το «θέλω» όλων των φιλάθλων. 

Πρόθυμος να λύσει κάθε απορία απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του τέθηκαν ξεκαθαρίζοντας πως «του χρόνου τέτοιο  καιρό αν δεν έχουμε καταφέρει να ανέβουμε κανείς δε θα λέει ότι έχουμε όμως μια νεανική ομάδα. 

Στόχος είναι η άμεση επιστροφή για αυτό χρειαζόμαστε έμπειρους παίκτες, πάντα βέβαια στη σωστή αναλογία, που θα έχουν ποιότητα και θα αντέχουν την πίεση, Γνωρίζω πολύ καλά πως του χρόνου όπου και να παίζουμε όλοι θα θέλουν να μας κερδίσουν. Για μας θα είναι ζήτημα και μια απλή ήττα, για αυτό και θέλω έμπειρους παίκτες».


Μάλιστα ο Κρις Κόουλμαν μιλώντας για τις επικείμενες μεταγραφές τόνισε πως «θα μπορούσα να φέρω 2-3 παίκτες που ξέρω από το εξωτερικό. Το θέμα όμως είναι να πάρουμε παίκτες που να ξέρουν που έρχονται να παίξουν κι όχι να μας κάνουν χάρη»


Δείχνοντας όμως πως δε σκέφτεται μόνο το «σήμερα» αλλά και το «αύριο» της ομάδας μίλησε και για τις ακαδημίες της  τονίζοντας πως «μπορεί να είναι δύσκολο να πάρουν πολλές ευκαρίες τα νέα παιδιά αλλά θέλω να είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι. 

Θα μιλήσω και με τους προπονητές των μικρότερων ομάδων για το πώς θέλω να παίζουν αλλά και το πώς να προπονείται ο κάθε παίκτης ανάλογα με τη θέση  του και τις δυνατότητες του».


Φυσικά πολύ μεγάλο ρόλο στο χτίσιμο της ομάδας της νέας περιόδου θα παίξουν εκτός από τον ίδιο και οι συνεργάτες του. 

«Τους παίκτες θα τους διαλέγω εγώ. Αυτή είναι δική μου δουλειά. Η δουλειά του προέδρου είναι να λέει αν μπορούμε ή όχι να αποκτήσουμε έναν παίκτη. Βέβαια, αν ο πρόεδρος πει πως δεν μπορούμε να αποκτήσουμε κάποιον, τότε δική μου δουλειά είναι να βρω κάποιον άλλο»

τόνισε χαρακτηριστικά ενώ αναφέρθηκε και στους συνεργάτες του «εγώ θα επιλέξω τους συνεργάτες μου. Εγώ θα είμαι αυτός που θα κριθεί για αυτό και πρέπει να είναι δική μου επιλογή».


Create your own banner at mybannermaker.com!Τέλος δεν «φοβήθηκε» να απαντήσει για το τι θα κάνει με τους παίκτες που έχουν είναι επιρρεπής στην «εξωγηπεδική ζωή» δείχνοντας πως δεν πρόκειται να «χαριστεί» σε κανέναν. 

«Έχω σκεφτεί με ποιο τρόπο θα το αντιμετωπίσω. Δε σας λέω το πώς αλλά είναι κάτι το οποίο έχω σκεφτεί ήδη», 

τόνισε ενώ ξεκαθάρισε πως «αν παρόλα τα μέτρα που θα πάρω συνεχίσουν κάποιοι τα παραπτώματα απλά δε θα έχουν θέση στην ομάδα».





Πηγή: sportlarissa.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου